19.03.2012

Bryllupsfesten

 

bryllup1

Selve bryllupsfesten 07.07.12 (kl 17.00) arrangeres i hagen hjemme på gården. Her byr vi til skikkelig grillmat og noe godt i glasset – samt en durabel hagefest!

Vi er nok ikke ett typisk tradisjonellt brudepar, så hos oss blir det i all hovedsak fokus på fest og morro, og mindre fokus på tradisjonelle taler og allsang. I stedet for å kjøre en “typisk bryllupsmiddag” ønsker vi å oppfordre alle til å bidra med sang (syng den gjerne selv eller med gode venner), leker, morsomme innslag, dans og annet gøy. Send gjerne en e-post til vår flotte toastmaster Grethe Alina Krogstad om dere ønsker å få en “offisiell” plass på morrolisten eller en sparrepartner på det dere eventuellt har lyst til å bidra med. Spontane innslag er selvsagt også velkommen :)

Vi ønsker at alle skal ha det morro, inklusive barna, og håper at flest mulig vil overholde ett normalt alkoholkonsum under middagen. For at vi voksne også skal kunne senke skuldrene utover kvelden vil det bli holdt “voksenfest” (for alle inviterte over 15 år) fra klokken 21.00.

Grethe Alina’s e-post: alina@alina.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar