19.03.2012

Mat og drikke

 

bryllup2

Bespisning

Vi gleder oss til å servere sommerlig grillmat til våre gjester, hos oss vil dere finne noe for enhver gane, samt religion og allergi. I tillegg til ulike varianter av grillet storfe og diverse fugle- og fiskeslag, serverer vi en koldtbuffet med gode sommersalater og annet tilbehør. Vi planlegger også en liten barnebuffet for de minste (og de av dere voksne som ELSKER pølser). Til nattmat serveres Morfars deilige fiskesuppe med godt brød. Dersom noen har en uvanlig matallergi (annet enn glutenallergi, cøliaki o.l.) gi gjerne Svein Morten beskjed om det, slik at vi er sikre på at ingen går sultne fra festen.

Vi mottar med stor takk bidrag til kakebordet. Dersom noen skulle ønske å påta seg litt baking er det hjertelig velkomment! Send en sms (e-post) til Svein Morten dersom dere skulle få bakeånden over dere :)

Drikke

Ved ankomst klokken 17.00 serverer vi en sommerlig forfriskning både med og uten alkohol. Vi satser på at stemningen er på topp og at alle er ankommet når vi setter oss til bords rundt 17.30. Det vil bli servert vin, øl og mineralvann til middag, samt kaffe avec til kakebordet.

Vi ønsker gjerne at dere selv tar med annen drikke til eget konsum etter desserten er inntatt. Husk å hold dere godt med drikke (heller for mye enn for lite…?) til utover kvelden, da vi satser på en kjempegøy voksenfest etter kl. 21.00. Vi koker kaffe til de som måtte trenge det. Selv om vi ikke risikerer å miste noen bevilgning, oppfordrer vi til måtehold hva angår alkohol mens barna er tilstede på festen.

Svein Morten kontaktes på: 45 07 42 19 eller svein.nordvik@gmail.com

4 kommentarer:

 1. Klart vi tar med en kake :)

  SvarSlett
 2. Hurra!! :) I tillegg til kjole?? Du er rå!

  SvarSlett
 3. Kanskje ikke kaken med stor K, men en kake skal vi alltids klare å slenge sammen :)

  SvarSlett
 4. Det gledes - alt du bare "slenger sammen" er jo fantastisk godt! :) :)

  SvarSlett