19.03.2012

Overnatting

 

bryllup4

Casa Lillevolden er dessverre “fully booked”, men vi har flere overnattingforslag til de av dere som er tilreisende og trenger en plass å overnatte:

1. Øysand Camping

Lokalisert ved skjønne Øysand Beach, kun en liten 15-20 minutters spasertur fra festlokalet, eventuellt 5-10 minutter på sykkel. På Campingens nettsider finner dere informasjon om priser, fremkommelighet o.l. Dersom dere vet om flere som ønsker overnatting her, er det selvsagt muligheter for å leie en hytte eller liknende sammen. Bussavstigning er neste stopp etter Gafseth.

2. Rica Nidelven/Rica Bakklandet

Av en eller annen finurlig årsak har det kommende brudeparet en tilbøyelighet for disse to hotellene i Trondheim sentrum (Solsiden/Bakklandet). Frokosten ved Rica Nidelven er kåret til Norges beste flere år på rad og selve hotellet er en serviceopplevelse i seg selv. Rica Bakklandet er også ett flott nyoppsatt hotel lokalisert ved skjønne Nidelven og ett stenkast fra selve bykjernen. For å lese mer om hotellene (priser, booking, fasiliteter) ta en tur inn denne nettsiden. Begge disse hotellene ligger i nærheten av en bussholdeplass som fører til Øysand.

3. Andre byhoteller

For å søke på andre hoteller eller overnattingsmuligheter i Trondheim og omegn anbefaler vi en tur innom disse nettstedene:

www.hotels.com

www.expedia.com

Påstigningplasser i Trondheim sentrum for buss til Øysand er følgende:

Munkegata, Prinsen Kino, Jernbanestasjonen

4. Telt i hagen

Vi kan friste med teltplass i hagen vår dersom noen skulle ønske det. Innomhus tilbyr vi dusj, toalett og frokost for våre overnattende teltgjester. Vi har også mulighet for å sette opp telt til de som ikke har mulighet til å ta med ett selv.

Velkommen skal dere være! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar