16.04.2012

Antrekk: “Kom som du er”

bryllup1

Når det står «kom som du er» på innbydelsen mener folk som regel at gjestene skal komme litt bedre kledd enn de egentlig er. Vi er ikke så opptatte av at folk skal pynte seg, men når vi sier kom som du er, mener vi kom med ditt gode humør og flotte personlighet. Vi skal jo ha hagefest i Trøndelag og som toastmasteren selv sier «De e itjnå æ bli så grinat av som å vær blaut og kaill.» Så kjære gjester: kle dere fornuftig og etter været.

Gutter: Her er det hverken dresstvang eller slipstvang – dongeribukse, penskjorte og sommersko er absolutt en innertier. Dere er gode både på å kle dere fornuftig og å komme som dere er og kan slutte å lese nå.

Jenter: Dere kan lese videre å få med dere mine beste tips for hvordan å pynte seg fornuftig.

Jenter liker å pynte seg, men noen ting er lurt å unngå på hagefest. Sommerbrune legger er flott, men spar solariumspengene og kjøp heller en dekorativ strømpebukse i 60 den tykkelse. Sko med åpen tå funker dårlig om det blir duggfall i gresset eller det begynner å regne. Kommer du i stiletthæler risikerer du å synke nedi. Hvis du absolutt vil ha bare legger, husk at ingen ser om du har en tynn ullstilongs under kjolen som dekker lårene. Vi lager plass til å oppbevare ekstra tøy i gangen, så ta med en varm jakke (altså ytterjakke, ikke cardigan) så har du til kvelden kommer. Og til slutt; ikke bruk alle pengene på kjole. Over halve antrekket ligger i hair, make-up & accessories. Med disse tre på plass kan du komme i regntøy og likevel bli ballets dronning.

2 kommentarer:

 1. Æ flire mæ skakk i hjel!
  Skal ha på mæ fine klær, også parkere æ varmekjeldressen i garderoben.
  Det gledes!
  Ka med å lage et innlegg om bryllupsgave-tips?

  SvarSlett
 2. Du høres fornuftig ut, Heidi! Ønskeliste e lagt ut ;)

  SvarSlett